Susana González, gravida cu Eduardo Santamarina?

Apropo.ro / 30.08.2004, 15:02
Susana González, gravida cu Eduardo Santamarina?
Mai puțin cunoscut de telespectatorii din Romania decat fosta lui soție, Itatí Cantoral, pe care am revazut-o recent, Acasa, în rolul scorpiei Soraya din Sarmana Maria, Eduardo Santamarina se pare ca se pregatește sa devina din nou tata. De aceasta data al copilului Susanei


Mai puțin cunoscut de telespectatorii din Romania decat fosta lui soție, Itatí Cantoral, pe care am revazut-o recent, Acasa, în rolul scorpiei Soraya din Sarmana Maria, Eduardo Santamarina se pare ca se pregatește sa devina din nou tata. De aceasta data al copilului Susanei González.

Itatí și Eduardo au fost casatoriți cinci ani și au împreuna doi baieți, gemeni, Eduardo și Roberto Miguel, pe care i-a botezat Thalía. Divorțul, pronunțat la sfarșitul lui iulie, a intervenit din cauza infidelitații lui Eduardo. Cel puțin, așa susține Itatí.

„Știam de mai mult timp de relația lui Eduardo cu Susana și nu mi-a fost ușor sa ma despart de omul pe care-l iubeam enorm și cu care am doi copii minunați.” S

usana este cunoscuta telespectatorilor Acasa datorita rolurilor din telenovelele Preciosa, Renzo și Adriana, Poveste de Craciun, Rosalinda, Rayto de luz, Femei înșelate și mai ales a rolului principal din telenovela Între iubire și ura. Întrebat daca va deveni din nou tata, Eduardo a negat: „Sunt simple scorneli, ma simt minunat cu Susana, însa relația noastra este abia la început și, în consecința, nu ne gandim înca la copii sau la casatorie”.

Acasa Magazin