Sustragere de documente de la AVAS BUCURESTI

Apropo.ro / 29.10.2006, 16:30
Sustragere de documente de la AVAS BUCURESTI
Parchetul Judecatoriei sectorului 1 s-a autosesizat în urma unor articole aparute în presa referitoare la o eventuala sustragere de documente de la Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS), a declarat, sâmbata, pentru MEDIAFAX, purtatorul de cuvânt al Ministerului Public,

Parchetul Judecatoriei sectorului 1 s-a autosesizat în urma unor articole aparute în presa referitoare la o eventuala sustragere de documente de la Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS), a declarat, sâmbata, pentru MEDIAFAX, purtatorul de cuvânt al Ministerului Public, Robert Cazanciuc.

Purtatorul de cuvânt al Ministerului Public a adaugat ca procurorii urmeaza sa stabileasca masurile în functie de rezultatul anchetei. Potrivit presei centrale, fostul sef al AVAS Razvan Orasanu ar fi scos din sediul institutiei zeci de mii de pagini de documente, pe care le-ar fi dus într-o locuinta din apropierea sediului Autoritatii.

Potrivit cotidianului Gândul, fostul sef al AVAS Razvan Orasanu ar fi carat, în noaptea de joi spe vineri, mii de documente ale institutiei într-o locuinta aflata în apropierea sediului acesteia. Jandarmii care pazeau AVAS au raportat ca fostul presedinte a fost ajutat de vicepresedintele Constantin Botez si de un alt coleg sa care bibliorafturile si cele 30.000 de hârtii (documente fotocopiate).

La iesirea din sediul institutiei, jandarmilor li s-a explicat ca sunt documente personale. Contactat de MEDIAFAX, sâmbata seara, Razvan Orasanu a refuzat sa faca vreo declaratie pe aceasta tema.

Mediafax