Sut, gol, Oreiro!

Apropo.ro / 13.02.2002, 11:19
Sut, gol, Oreiro!
Natalia Oreiro va interpreta imnul echipei de fotbal a Uruguayului, pentru Cupa Mondiala din 2002, din Coreea de Sud si Japonia. Conducerea Federatiei Uruguayene de Fotbal a decis ca datorita popularitatii tinerei artiste in Argentina, cat si in alte tari latino- americane,

Natalia Oreiro va interpreta imnul echipei de fotbal a Uruguayului, pentru Cupa Mondiala din 2002, din Coreea de Sud si Japonia. Conducerea Federatiei Uruguayene de Fotbal a decis ca datorita popularitatii tinerei artiste in Argentina, cat si in alte tari latino- americane, Nati este perfecta pentru rolul de „nasa” a reprezentativei Uruguayului.

Actrita proaspat casatorita, in varsta de 24 de ani, este impresionata de increderea acordata. Ea a tinut sa-si arate atasamentul fata de selectionata „Celeste”, aparand in public imbracata cu tricoul albastru al acesteia. „Sunt foarte emotionata ca am fost aleasa „nasa” echipei Uruguayului. Sunt sigura ca jucatorii nostri pot realiza o mare surpriza la Cupa Mondiala”, a declarat ea presei.

Reprezentativa Uruguayului va intalni, in faza grupelor din cadrul Cupei Mondiale din acest an, echipele nationale ale Frantei, Senegalului si Danemarcei. Turneul final din Coreea de Sud si Japonia va avea loc in perioada 31 mai-30 iunie.

SURSA : ACASA MAGAZIN

Tags: