Sute de bilete falsificate au fost puse in vanzare la meciurile echipei de fotbal FC Timisoara (Banateanul)

Apropo.ro / 15.12.2008, 15:35
Sute de bilete falsificate au fost puse in vanzare la meciurile echipei de fotbal FC Timisoara (Banateanul)
Oficialii clubului FC Timisoara au constatat ca la unele puncte de comercializare ale biletelor sunt scoase la vanzare bilete falsificate, scrie Banateanul.

De mai multe luni, oficialii clubului FC Timisoara au constatat ca la unele puncte de comercializare ale biletelor la meciurile sustinute de echipa fanion a Banatului pe teren propriu sunt scoase la vanzare bilete falsificate.

In 11 decembrie, directorul executiv al clubului FC Timisoara, Ioan Negrei, a sesizat Politia Municipiului Timisoara cu privire la aceste aspecte pentru declansarea unei ample anchete penale in urma careia sa fie descoperiti toti cei vinovati.

"Primele semnale ca s-ar fi pus in vanzare bilete falsificate le-am primit dupa desfasurarea partidei dintre FC Timisoara si FC Partizan din Cupa UEFA. Am primit de la spectatori mai multe bilete care aveau pe ele inscrise aceleasi serie. Inca de atunci am facut o plangere penala la Politie, dar, la vremea respectiva, am primit un raspuns contopist, care nu satisface nici capra, nici varza", a declarat, in exclusivitate pentru www.banateanul.ro, Ioan Negrei.

Mai multe detalii despre biletele false de la Timisoara, pe Banateanul.ro

Foto: Banateanul.ro