Sutienul care mareste sanii cu doua numere

De: Gabriela Voicu / 29.11.2011, 09:55
Sutienul care mareste sanii cu doua numere
Sutienul-minune creat de fostul inginer in aerodinamică Antonia Padula poate mari dimensiunea bustului de doua ori.

Linia de moda George a lantului de supermarketuri britanice Asda, a cerut ajutorul unui inginer in aerodinamica pentru a crea un nou tip de lenjerie intima.

Reprezentantii brandului promit ca sutienul creste dimensiunea bustului cu doua marimi de cupa si da femeilor senzatia ca este „mai usor ca aerul”, fapt care il face foarte confortabil in comparatie cu alte sutiene cu push-up disponibile, in momentul de fata, pe piata. Un astfel de articol de lenjerie intima costa 7 euro.

Secretul din spatele succesului sau se bazeaza pe designul lui special. Antonia Padula, fost inginer in aerodinamica, a umplut cupele sale, prin injectare, cu o substanta care se transforma intr-o singura cupa solida, in locul insertiilor obisnuite care pot ajunge sa se miste de la locul initial devenind, in acest fel, inconfortabile si in locul sutienelor a caror cupa este formata din mai multe straturi suprapuse.

Sutienul care mareste sanii

Noua tenologie folosita de reprezentantii brandului George este realizata special pentru a se potrivi perfect pe curbele corpului unei femei, marind, in acelasi timp, considerabil bustului.

In urma cu doi ani, designerii au testat un concept interesant in materie de lenjeriei intima – sutienul „excitabil”, care se poate mari sau micsora in functie de starea de excitare a posesoarei lui.