Sutienul magnetic, pentru femei cu busturi generoase

De: Gabriela Voicu / 02.12.2013, 11:30
Sutienul magnetic, pentru femei cu busturi generoase
Doamnele și domnișoarele cu busturi generoase au scăpat de probleme în ceea ce privește confortul sutienelor. A fost creat sutienul fără bretele care poate susține o greutate de până la cinci kilograme.

Doamnele și domnișoarele cu busturi generoase au scăpat de probleme în ceea ce privește confortul sutienelor. A fost creat sutienul fără bretele care poate susține o greutate de până la cinci kilograme. Piesa de lenjerie intimă se bazează pe un principiu al forței magnetice, conform căreia doi magneți cu aceeași polaritare se resping, și a fost realizat pentru busturi care pot depăși cupa D, asigură reprezentanții firmei italiene Kewi Bra.

Horoscop 2014 – Vezi ce prevăd astrele pentru zodia ta în 2014!

Au fost necesari patru ani de cercetări și teste pentru a pune la punct un sutien fără bretele cu adevărat eficient pentru femeile cu sâni mari. Cele două cupe interioare, unite cu ajutorul unui mecanism magnetic, reprezintă partea care duce „greul”, iar forța magnetică anulează gravitația printr-un efect de respingere. Astfel, cupele interioare sunt acționate la contactul cu greutatea bustului, moment în care sistemul magnetic le induce sânilor un ușor efect de plutire.

De asemenea, forța magnetică are capacitatea de a absorbi eventualele șocuri care ar putea afecta sânii în timpul mișcării. Acest sutien poate avea și rol terapeutic pentru femeile care acuză dureri de gât, umeri și spate din cauza busturilor generoase.

Confecționate dintr-un material ușor, subțire și elastic, cupele sutienului sunt create pentru a se mula perfect pe forma sânilor. Produsul va fi lansat de Crăciun și va costa 150 de dolari.