Svastică desenată pe un sandviș de la McDonald”s!

De: Dragos Tanase / 13.08.2014, 15:00
Svastică desenată pe un sandviș de la McDonald''s!
Charleigh Matice, în vârstă de 32 de ani, o femeie din Statele Unite a găsit o svastică desenată cu unt pe sandvișul cu pui pe care tocmai îl cumpărase de la un restaurant McDonald''s din Morehead City, în statul North Carolina.

Ea a contactat imediat conducerea restaurantului, proprietarul restaurantului de tip fast-food precizînd că angajatul ar fi desenat svastica pe sandviș „pentru că se plictisea”.

„Ne pare rău pentru serviciile prestate pentru clienții noștri, iar angajatul respectiv a fost concediat, pentru că noi nu acceptăm un astfel de comportament la McDonald’s”, a declarat proprietarul într-un comunicat de presă.

Pe de altă parte, nu se arată bucuroasă de consecințe: „Îmi pare rău că cineva a fost concediat. Dar, într-o economie aflată în dificultate, când mulți oameni nu-și găsesc un loc de muncă, ar trebui să existe profesionalism”.

Ea a fost afectată mai mult de partea morală și sentimentală a a gestului acelui angajat: „Peste 6 milioane de evrei au murit sub acest simbol și oamenii uită din lipsă de educație și de compasiune”!