Sweet CrissTeen, la 16 ani. Surprize de ziua ei!

Apropo.ro / 01.10.2012, 10:35
Sweet CrissTeen, la 16 ani. Surprize de ziua ei!
Cristina Ciobănaşu, din serialul “Pariu cu viaţa”, a avut parte de o petrecere surpriză de ziua ei. Ce gânduri are la 16 ani, aflăm imediat!

– Cum ţi-ai sărbătorit ziua de naştere? Ce cadouri ai primit de la colegii din LaLa Band?
Am fost invitată la petrecerea de ziua mea. Nu am ştiut ce mi se pregăteşte. Acolo am aflat că tema a fost Sweet CrissTeen. Am un carneţel în care toţi invitaţii mi-au făcut urări. E probabil cea mai frumoasă amintire. Am primit de la Vlad 16 trandafiri roşii în jurul unui bucheţel de flori albe, baloane care stau şi acum în camera mea şi două bijuterii foarte frumoase. De la colegi şi prieteni multe flori şi o mulţime de cadouri: haine, cosmetice dar cel mai frumos cadou primit de la Lala a fost o chitară. Autorii au fost Alina, Liviu şi Ionutz Radu. Promit să învăţ să cânt la ea cât mai repede.

– Cine ţi-a spus prima data „La mulţi ani”?
Mama din Bucureşti şi, după ea, Vlad.

– Ce îţi doreşti de ziua ta?
Îmi doresc să-mi împlinesc visurile să fiu sănătoasă şi iubită. Dacă măcar o parte din urările care mi s-au făcut se vor împlini voi fi fericită şi norocoasă. Mulţumesc lui Dumnezeu că m-a ajutat. Sunt norocoasă şi credeţi-mă, nu am uitat de unde am plecat. Aniversarea de 16 ani mi-a dovedit încă o dată că am lângă mine mulţi oameni care mă iubesc cu adevărat şi asta m-a făcut foarte fericită.

– Cum te-ai simţit în momentul în care i-ai văzut pe fani pe platourile de filmare? Te aşteptai la o asemenea surpriză?
Nu, nu mă aşteptam. Am fost emoţionată şi fericită. Nu ştiu cum să le mulţumesc tuturor celor care s-au gândit la mine, mi-au scris, mi-au făcut filmuleţe, cadouri, au venit până în Buftea să mă vadă. Le multumesc şi îi iubesc mult.

Vlad: „Am furat-o de acasă şi am dus-o într-o cafenea”
– Vlad, ce îi urezi lui Criss de ziua ei?
În primul rând, multă sănătate şi fericire, iar pe urmă să aibă parte numai de bucurii alături de cei dragi, de oamenii care o iubesc şi pe care îi iubeşte. 16 ani este o vârstă minunată şi ea este o persoana care ştie să se bucure de lucrurile vârstei.

– Cum aţi sărbătorit ziua ei de naştere?
Cu multe surprize. Am „furat-o” de acasă şi am dus-o într-o cafenea unde o aşteptau toţi colegii din LaLa şi ce să mai? Multă muzică , dans , atmosfera LaLa şi multe cadouri. S-a văzut pe faţa ei că a fost cea mai frumoasă aniversare din viaţa ei până acum. Iar tema petrecerii de la Sweet Sixteen a ajuns să fie Sweet CrissTeen.