Sweet Fest de Valentine”s Day 2015, 13 – 15 februarie

De: Carmen Ulian / 12.02.2015, 08:00
Sweet Fest de Valentine''s Day 2015, 13 - 15 februarie
Festivalul delicateselor gourmet, Sweet Fest , vă pregătește o ediție dulce de Valentine''s Day. Evenimentul are loc între 13 și 15 februarie 2015, la Mall Promenada.

Festivalul delicateselor gourmet, Sweet Fest , vă pregătește o ediție dulce de Valentine”€™s Day. Va așteptăm în weekend-ul 13-15 februarie, cu trei zile pline de dulciuri numai bune de savurat, deserturi și specialități rafinate pentru iubitorii gusturilor alese.

Evenimentul are loc în Mall Promenada , nivel -1, Calea Floreasca 246B, lângăƒ stația de metrou Aurel Vlaicu.

Mall Promenada se va transforma în cea mai dulce destinație de Sfântul Valentin, un tărâm al dulciurilor, unde veți descoperi de la gustoasele prăjiturile tradiționale românești, miere și ciocolată de casă, la delicioasele praline belgiene, italiene și grecești, cupcakes, înghețată, chiar și un nou concept de desert de care va veți îndrăgosti.

Sweet Fest va întâmpina cu figurine de ciocolată și sculpturi din marțipan cu tematică specifică Zilei Îndrăgostiților, dar și cu ceaiuri relaxante sau afrodisiace.

Ca la fiecare ediție, vizita la Sweet Fest va fi o călătorie gastronomică internațională, din Grecia până în Turcia, din Italia spre Liban, din Belgia înapoi spre dulciurile traditionale românești.

Cupidon vă așteaptă nerăbdător la Sweet Fest în Mall Promenada de vineri, 13 februarie, ora 10:00 până duminică, 15 februarie, ora 22:00.