Sylvester Stallone explică de ce nu mai poate juca în filme de comedie

De: ApropoTV.ro / 31.07.2023, 16:02
Sylvester Stallone explică de ce nu mai poate juca în filme de comedie

Sylvester Stallone are o experiență în carieră de peste 50 de ani, perioadă în care a jucat și în câteva comedii. Acestea nu au avut același succes ca filmele de acțiune în care a jucat, ci dimpotrivă. Multe dintre ele au fost ținta criticilor, iar Stallone a decis să nu mai joace în filme de comedie.

Rhinestone (1984) și Stai! Că trage mama (1992) sunt două dintre comediile cunoscute în care Stallone a jucat. A primit numeroase critici pentru rolurile în filme de comedie, iar ulterior Stallone s-a gândit de două ori înainte în clipa în care a primit astfel de propuneri. De altfel, actorul a jucat doar în filme de acțiune și drame în ultimii ani.

El afirmă că și-a dat seama că rolurile din filme de comedie nu i se potrivesc, motiv pentru care este mai bine să se axeze doar pe ce știe să facă mai bine.

„Știu că nu pot juca în roluri amuzante în filme. Am încercat și nu a mers. Eu nu mă văd ca Rocky sau Rambo, chiar mă consider un tip amuzant uneori. Există și o altă latură a personalității mele, dar când am încercat să îmi extind acea imagine pe ecran nu a fost să fie. Așa că mi-am pus ego-ul creativ înapoi unde îi e locul. Poate este și din cauza fizicului meu. Woody Allen nu ar credibil ca Rambo”, a spus Stallone, citat de The Digital Fix.

Actorul a precizat că și vocea sa este o problemă în filmele de comedie. „Vocea mea este profundă, prea profundă pentru comedie. Am o voce întunecată, mult prea joasă. Vocile sunt ca amprentele, iar a mea este esențială în clasificarea mea ca actor”, a mai spus Stallone.

Stallone va apărea într-un film de acțiune în 2023

Dacă la rolurile în comedii a zis pas, Stallone este încă implicat în numeroase proiecte. Următorul film în care actorul va apărea se numește Expendables 4. Va fi al patrulea film din seria The Expendables și ultimul pentru Stallone în această franciză. Lansarea este programată pe data de 22 septembrie, iar distribuția este una de top. Jason Statham, 50 Cent, Randy Coutoure, Andy Garcia, Megan Fox și Dolph Lundgren sunt doar câțiva dintre actorii ce pot fi văzuți în acest film.

Stallone îi va preda rolul lui Jason Statham după acest film în care a apărut deja în precedentele trei producții. Franciza a luat naștere în 2010 și s-a impus din start în domeniul filmelor de acțiune. The Expendables a inspirat și apariția a noi produse, printre care două reviste de benzi desenate: The Expendables și The Expendables Go To Hell. Publicul se poate delecta și cu jocuri video ca The Expendables 2: Videogame și The Expendabros. Iar cei pasionați de sloturi online nu duc nici ei lipsă de un joc dedicat francizei.

În secțiunea NetBet pacanele sunt o mulțime de jocuri inspirate din filme și seriale, câteva exemple fiind Jumanji, Narcos, From Dusk till Dawn, Jungle Books și The Expendables Megaways. Acesta din urmă este un produs licențiat dezvoltat de compania Stakelogic, cu 117.649 de linii de plată și cu simboluri cu chipul personajelor principale din film: Stallone, Lundgren și Statham.

Expendables este singurul film de cinema în care Sylvester Stallone mai poate fi văzut în 2023, dar tot în acest an va apărea și un documentar despre viața actorului. Acesta se numește Sly și va fi lansat pe finalul anului de Netflix. Din informațiile existente, documentarul va face o trecere în revistă a carierei actorului în vârstă de 77 de ani, cu multe momente de culise dezvăluite de Stallone.