Sylvester Stallone se „pensioneaza”, dupa Rambo 4

Apropo.ro / 23.01.2008, 12:00
Sly s-a hotarat sa puna capat carierei sale actoricesti, asa cum a si inceput-o, in plina glorie, alaturi de personajul cel mai drag, Rambo.

Actorul Sylvester Stallone, in varsta de 61 de ani, uimeste printr-o revenire spectaculoasa in Rambo IV, un film prin intermediul caruia actorul intentioneaza sa-si ia ramas bun de la fanii sai.

Sly s-a hotarat sa puna capat carierei sale actoricesti, asa cum a si inceput-o, respectiv in plina glorie, alaturi de personajul cel mai drag lui, Rambo.

,,Cum de cele mai multe ori, un actor este etichetat datorita unui anumit rol, mi-am spus ca atunci cand imi voi incheia cariera de actor, o voi face cu Rambo”, a declarat el.

Pe langa recordurile de box-office inregistrate in toata lumea, filmele Rambo au reinventat si au definit filmele de actiune moderne.

Mai mult decat un personaj, Rambo este o legenda vie a razboiului, un soldat fara patrie, un erou pe care il cunosti deja foarte bine, un om a carui deviza este “mai bine mori pentru ceva decat sa traiesti pentru nimic”.

Au trecut 20 de ani de la ultima sa misiune. De atunci, John Rambo (Sylvester Stallone) s-a retras in nordul Thailandei, unde duce un trai izolat in munti, supravietuind de pe urma pescuitului si a comertului cu serpi veninosi.

Marcat de o viata in care a vazut si a simtit prea multa violenta, a ales sa traiasca simplu, evitand societatea care l-a dezamagit.

Acum insa, razboinicul e nevoit sa se intoarca. In inima junglei se vor revarsa rauri de sange si iadul se va dezlantui.

Filmul are premiera, vineri – 25 ianuarie, in cinematografele CinemaPRO, Hollywood Multiplex, Movieplex si Patria.