Sylvester Stallone vrea să revină în „Rambo 5”

De: Gabriela Voicu / 03.05.2012, 10:30
Sylvester Stallone vrea să revină în
Actorul american Sylvester Stallone va începe filmările pentru "Rambo 5" după încheierea celor pentru "The Expendables 2".

Sylvester Stallone spunea, în 2008, că ar vrea sa revină într-un nou film din seria „Rambo”. Actorul a spus chiar că ia în considerare ideea unui prequel sau a unui film în care rolul principal să revină unui alt actor. Potrivit MTV, Stallone a anunțat, însă, recent că dorește să revină în rolul tulburatului veteran al războiului din Vietnam pentru a aduce francizei finalul potrivit.

„E ceva să renunți la viață atunci când ești la apogeu și încă poți controla lucrurile, dar și să iei atitudine când realizezi care îți este de fapt destinul”, a spus Stallone.

Sylvester Stallone

Se pare că „Rambo 5” va reprezenta capătul drumului pentru protagonist. Stallone lucrează încă la scenariu, iar unul din elementele acestuia, anunțat anterior – traversarea granițelor Mexicului de Rambo pentru lupta finală – ar putea fi una din scenele pe care le vom întâlni în film.

Mare parte a scenariului a fost deja imaginată de Sean Hood („Conan the Barbarian”), iar Stallone va începe producția lui Rambo 5 după încheierea filmărilor pentru „The Expendables 2”.