Sylvia, despre iubit: „Nu mai sunt geloasă. Dacă vrea s-o facă, tot o face”

De: Cătălina Matei / 17.06.2016, 10:36
Sylvia, despre iubit:
Sylvia şi-a refăcut viaţa după divorţul de Andrei de la Alb Negru. Artista iubeşte şi este iubită. Aceasta are planuri de viitor cu actualul partener, Dragoş.

Sunt împreună de patru ani şi vor să aibă un copil.

Vedeta mărturiseşte că acum are încredere deplină în iubit. În relaţii amoroase anterioare, cântăreaţa recunoaşte că gelozia a împins-o adesea să-şi bage nasul în telefoanele iubiţilor, iar ceea ce a găsit acolo a convins-o, până la urmă, să renunţe la acest obicei.

În orice relaţie contează încrederea, crede vedeta: „Nu mai sunt geloasă… Am fost cândva, e normal să ai o doză de gelozie, dar nu mai sunt genul care să controlez telefoanele, să mă agit… Pentru că mă agit degeaba. Omul, dacă vrea s-o facă, tot o face. Iubitul meu nu e gelos pentru că nu are motive. Suntem de patru ani împreună, s-a consolidat acea încredere şi am trecut prin nişte etape. Important este cum te face omul respectiv să te simţi. Dacă el mă face să mă simt apreciată şi frumoasă şi-mi acordă atenţie, n-am de ce să-mi fac griji. Iubitul meu nu are legătură cu showbizul, are un business de marketing on-line”, a declarat pentru ziarul Ring.