Sylvia face ravagii in Ibiza cu noua piesa! Naomi Campbell danseaza pe Mandella!

De: Nicoleta Nicolae / 05.09.2015, 07:00
Sylvia face ravagii in Ibiza cu noua piesa! Naomi Campbell danseaza pe Mandella!
Sylvia si DJ Rynno revin in forta cu un nou hit. Cei doi artisti au inregistrat o noua piesa, „Mandella”, care, desi nu are inca un videoclip, se bucura de un succes neasteptat de mare inclusiv peste hotare.

„Mandella” se aude, spre exemplu, in marile cluburi din Ibiza si din Gran Canaria si pe ritmurile ei au dansat pana acum nu doar mii de turisti din intreaga lume, ci si vedete internationale. Printre acestea si Naomi Campbell. 

„Mandella” a primit reactii pozitive din partea DJilor din multe cluburi in Europa.

„Este o piesa care imi place foarte mult si sunt bucuroasa ca m-am pus amprenta asupra ei. Va transmit prin aceasta piesa toate gandurile mele frumoase! Este sexy, are ritm si un vibe puternic. DJ Rynno a demonstrat inca o data cat de talentat este in tot ceea ce face”, declara Sylvia.

Sylvia si DJ Rynno reprezinta proiectul care a revolutionat, in anul 2006, muzica de club din Romania, odata cu prima lor piesa, „Feel”. Cei doi artisti au lansat zeci de hituri in ultimii ani, difuzate la posturi de radio si in cluburi de pretutindeni.

Sylvia si-a inceput cariera ca si membru al trupei A.S.I.A.. Odata cu destramarea trupei, artista s-a reinventat lansand proiectul de club alaturi de DJ Rynno. In prezent, in aceasta formula si alaturi de o trupa de dansatoare, Sylvia sustine unele din cele mai sexy si energice show-uri din industria muzicala din Romania.