Sylvia face yoga şi meditaţie la mălul mării

De: Nicoleta Nicolae / 03.07.2015, 15:00
Sylvia face yoga şi meditaţie la mălul mării
După o perioadă încărcată de concerte, Sylvia a profitat de câteva zile libere pentru o scurtă escapadă pe litoralul românesc. Alături de iubitul ei, Dragoş, Silvia îşi încarcă acum bateriile într-un resort de lux din nordul staţiunii Mamaia.

În vacanţă, cântăreaţa are un ritual de relaxare ce include yoga şi meditaţie la răsăritul şi apusul soarelui. Sylvia a început recent să urmeze clase de meditaţie cu un specialist la Bucureşti şi aplică tehnicile învăţate chiar şi la malul marii.

“Este foarte important să ai timp să fii doar tu cu tine, măcar câteva minute în fiecare zi. La clasele de meditaţie am deprins anumite tehnici de respiraţie şi ştiu ce trebuie să fac pentru a-mi goli mintea de toate gândurile. Închid ochii, mă concentrez doar pe sunetele din jur şi uit de tot. Este un exerciţiu de meditaţie pe care îl fac şi la mare, dimineaţa şi seara. Iubesc să ascult valurile şi vântul. Mă relaxează foarte mult”, povesteşte Sylvia.

Artista a relansat de curând blogul său, www.sylvia.ro, blog pe care îşi expune gândurile, dorinţele, experienţele, dar şi proiectele de lifestyle şi din activitatea muzicală. În curând solista va lansa o serie de videoclipuri ale unor piese cu totul inedite în comparaţie cu ce a înregistrat până acum.