Sylvia, mărturisiri surprinzătoare:„Este foarte posesiv cu mine”

De: Cristiana Trifu / 04.05.2018, 13:53
Sylvia, mărturisiri surprinzătoare:„Este foarte posesiv cu mine”
Cunoscuta cântăreaţă Sylvia Sîrbu povesteşte, în cadrul emisiunii „Stăpânii Vedetelor”, difuzată sâmbătă, de la ora 13.00, la Antena Stars, despre cum a ajuns să îndrăgească animalele de companie, după ani de zile în care a avut grijă de căţeii iubiţilor ei.

Andra Trandaş merge de această dată în casa Sylviei, pentru a afla mai multe despre povestea căţeluşului Skipy şi despre relaţia dintre ea şi micuţul patruped.

“Pe 2 ianuarie am început să dau telefoane. Nu am găsit în Bucureşti,  erau doar din ăştia, din afara Bucureştiului, care îmi spuneau să trimit eu banii şi trimit ei caţelul prin curier. Nu am fost de acord pentru ca voiam să îl văd. Când m-am dus să cumpăr lucruri pentru căţel, că am zis să fiu pregătită înainte să-l am, am intrat cu doamnele de la Pet Shop în vorbă şi mi-au zis să mă duc la un anume mall. Acolo e un ţarc unde stau mai mulţi căţei. El era singurul atunci şi era foarte timorat când l-am luat în braţe,” povesteşte Sylvia

Artista spune că acesta este primul ei animăluţ: “Este primul căţel pe care îl am şi care este al meu. Până acum am trăit cu caţei în casă, dar nu erau ai mei, erau ai iubiţilor mei. Nu înţelegeam dragostea asta profundă pentru un animăluţ, adică îi îndrăgeam, îmi plac foarte mult animalele. Însă până nu simţi că e al tău, nu reuşeşti să înţelegi foarte bine relaţia asta care se creează între un om si un căţel. El este foarte posesiv cu mine, în sensul că latră pe toată lumea.”

Mai multe despre cum şi-a descoperit dragostea pentru animale, dar şi diferite trucuri de înfrumuseţare pentru căţeluşi, telespectatorii vor afla, sâmbătă, de la ora 13.00, în cadrul emisiunii “Stăpânii vedetelor” de la Antena Stars.