Sylvia schimbă macazul! După divorţ, se ocupă de nunţi

De: Nicoleta Nicolae / 04.03.2015, 21:00
Sylvia schimbă macazul!  După divorţ, se ocupă de nunţi
Cântareaţa Sylvia a devenit „wedding planner” inaugurând de curând propria companie specializată în organizarea nunţilor fastuoase şi inedite.

Artista a studiat cu atenţie acest domeniu mai bine de un an şi este decisă acum să transforme ziua cea mare a cuplurilor într-un eveniment  memorabil.

“Am cântat la sute de nunţi şi am văzut unele reuşite şi altele care s-au transformat într-un dezastru din cauza organizatorilor. După 12 luni de pregătire am devenit ‘wedding planner’, adică persoana avizată care ştie toate detaliile ce ţin de organizarea unui astfel de eveniment. În funcţie de buget şi de conceptul agreat, wedding planner-ul  furnizează o listă complexă de furnizori, recomandă locaţiile pentru nuntă şi face sugestii de design”, declară Sylvia.

Mai mult, cântăreaţa îşi doreşte să revoluţioneze şi momentul cererii în căsătorie. În acest sens, ea impune pe piaţă un nou termen, cel de „Proposal Planner”.

“Orice femeie îşi doreste să fie cerută de soţie într-un mod original. Cina romantică la restaurant şi inelul în paharul cu şampanie sunt clişee, iar ‘Proposal Planner’-ul îi ajută pe bărbaţi să-şi surprindă iubita într-un mod original. Cererea se poate astfel face în timpul unui zbor cu balonul, în timpul unei călătorii cu metroul sau printr-un moment de dans organizat în mijlocul unei intersecţii. Totul este posibil”, mai spune Sylvia.

Noul proiect profesional nu înseamnă că artista renunţă la cariera artistică. Sylvia şi DJ

Rynno pregătesc un nou single, care urmează a fi lansat în această lună.

Tags: