Sylvia și Andrei Ștefănescu au depus actele de divorț

Apropo.ro / 19.04.2012, 14:00
Sylvia și Andrei Ștefănescu au depus actele de divorț
Sylvia și Andrei Ștefănescu au depus actele de divorț, în mare secret, la notar. Despărțirea vine după șapte ani de mariaj.

Sylvia și Andrei Ștefănescu nu mai formează un cuplu. După ce artistul de la trupa Alb Negru a descoperit că soția sa are o relație extraconjugală a cerut divorțul, neconsiderând că mai este cazul unei reconcilieri.

Andrei a părăsit căminul conjugal, unde a lăsat-o pe Sylvia să locuiască în continuare. Ea va trebui să plătească 100.000 de euro pentru vila de la Crevedia în care va sta.

Cântăreața este nevoită să meargă mai departe cu spectacolele sale, pentru a strânge banii necesari datoriei pe care o are față de Andrei.

„Sylvia va merge cu mine la multe concerte în perioada următoare, căci se chinuie să strângă bani să-i plătească lui Andrei pentru vilă. Vrea să rămână cu casa”, a declarat Deejay Rynno, colegul de scenă al artistei.

Zilele trecute, Andrei și Sylvia s-au revăzut pentru prima dată de la despărțirea lor, cu motivul de a merge la notar pentru depunerea actelor de divorț.

Sylvia a revenit la numele ei de fată, Sârbu, schimbarea fiind anunțată pe contul ei de Facebook, și și-a schimbat statusul din căsătorită în „single”.