Sylvia si Dj Rynno trecuti pe afisul unui spectacol la care n-au cantat!

De: Nicoleta Nicolae / 03.08.2015, 08:00
Sylvia si Dj Rynno trecuti pe afisul unui spectacol  la care n-au cantat!
Au avut un weekend plin de evenimente la mare, pe litoral, si au aflat ca ar fi trebuit sa fie prezenti duminica seara la Zilele Imnului Naţional de la Ramnicu Valcea, alaturi de alti artisti cunoscuti.

Surpriza! Sylvia si Dj Rynno n-au semnat niciun contract pentru evenimentul cu pricina si mai mult decat atat nu au primit niciun avans, asa cum se practica la astfel de concerte, dar au fost trecuti pe afis de catre organizatori, fapt ce l-a suparat pe Dj Rynno, care a scris  patania pe Facebook, vrand sa traga un semnal de alarma si sa-si anunte fanii care probabil il asteptau acolo, pe el si pe Sylvia, ca nu vor ajunge sa cante la Ramnicu Valcea pentru ca nu au batut palma cu organizatorii in acest sens.

 “Ne-a fost semnalat faptul ca suntem prezenţi pe afişul evenimentului Zilele Imnului Naţional realizat de agenţia Musyc Gola in parteneriat cu Primăria Râmnicu Vâlcea cu un recital azi 2 august. Din păcate nu avem cunoştinţă de acest eveniment. Doamna Raimonda Georgiana Serban ??????? Dj Rynno &Sylvia si Emil Lasaria nu stiu de acest eveniment , Contracte ???????”, a scris Dj Rynno pe Facebook, in cursul zilei de ieri.