Tabara de la Navodari a primit avizul de redeschidere

Apropo.ro / 01.08.2007, 13:46
Tabara de la Navodari a primit avizul de redeschidere
Tabara de la Navodari poate fi redeschisa, miercuri, dupa ce controlul Inspectiei Sanitare de Stat si al Autoritatii de Sanatate Publica Judeteana (ASJP) Constanta a stabilit ca se respecta normele igienico-sanitare si ca au fost remediate problemele constatate la suspendarea

Tabara de la Navodari poate fi redeschisa, miercuri, dupa ce controlul Inspectiei Sanitare de Stat si al Autoritatii de Sanatate Publica Judeteana (ASJP) Constanta a stabilit ca se respecta normele igienico-sanitare si ca au fost remediate problemele constatate la suspendarea activitatii.

Directorul executiv adjunct al ASJP, Mihaela Dinisov, a declarat, miercuri, ca autoritatea sanitara si-a încheiat controlul la tabara de la Navodari si ca unul dintre cele trei pavilioane respecta normele igienico-sanitare si poate fi redeschis. ASJP si-a dat avizul pentru redeschiderea pavilionului taberei, care are o capacitate de 252 locuri. Celelalte doua pavilioane sunt înca în renovare, la finalizarea lucrarilor urmând sa sa faca un nou control, transmite corespondentul MEDIAFAX

„Cele 17 persoane care fac parte din personalul cantinei au fost evaluate din punct de vedere al sanatatii, toate având analizele la zi, inclusic examenul clinic de laborator”, a declarat, pentru MEDIAFAX dr. Mihaela Dinisov.

Marti, inspectorii ASPJ au recomandat sa fie finalizate lucrarile la grupurile sanitare, sa fie montate site la ferestre, pentru a-i proteja pe copii de tântari, dusurile sa aiba covorase de plastic, iar aparatura noua de la bucatarie sa fie pusa în functiune.

Mediafax