Tadici: Acum visam la finala

Apropo.ro / 14.12.2007, 11:36
Tadici: Acum visam la finala
Gheorghe Tadici a declarat, dupa calificarea Romaniei in semifinale, ca acum romancele viseaza sa joace finala turneului

Antrenorul echipei nationale de handbal feminin, Gheorghe Tadici, a declarat, dupa calificarea Romaniei in semifinalele Campionatului Mondial din Franta, ca acum romancele viseaza sa joace finala turneului.

"Ambele echipe au fost foarte bune. Am realizat ca Franta avea o echipa foarte puternica. Imi felicit jucatoarele, deoarece au stiut sa reziste la presiune. Acum visam la finala. Dupa pauza, nu am mai cedat nimic si am schimbat tactica. Neagu si Vadineanu au fost excelente. Ele sunt viitorul handbalului romanesc. Echipa noastra a fost compacta si jucatoarele foarte unite", a spus Tadici.

Echipa Romaniei s-a calificat in semifinalele CM, dupa ce a invins, joi, la Paris, reprezentativa tarii gazda, Franta, cu scorul de 34-31 (8-14), dupa patru reprize de prelungiri.

In semifinale, Romania va intalni, sambata, Rusia, campioana mondiala en-titre dupa ce, la editia din 2005 a CM a invins in finala chiar echipa antrenata de Gheorghe Tadici.