Tadici acuza arbitrajul

Apropo.ro / 17.12.2007, 09:55
Tadici acuza arbitrajul
Gheorghe Tadici a declarat ca Romania a fost cea care a castigat din punct de vedere moral in finala mica a Campionatului Mondial

Antrenorul nationalei de handbal feminin, Gheorghe Tadici, a declarat ca Romania a fost cea care a castigat din punct de vedere moral, duminica, in finala mica a Campionatului Mondial, si nu Germania, cea care s-a clasat pe locul trei, informeaza site-ul oficial al competitiei.

"Romania a fost cea care a castigat astazi din punct de vedere moral, nu Germania. Nu arunc piatra catre cei doi arbitri, dar ei au fost partinitori", a spus Tadici.

Antrenorul reprezentativei Germaniei, Armin Emrich, a afirmat ca finala mica a fost palpitanta. "Ambele echipe au avut momente bune si momente proaste. Sunt multumit ca echipa nu a cedat deloc si a rezistat pana la final", a precizat Emrich.

Site-ul oficial al Campionatului Mondial noteaza, sub titlul "O medalie de bronz ca de Hitchcock pentru Germania", ca meciul de duminica a fost unul "cu un scenariu complet nebunesc". "La pauza, romancele aveau un avantaj de sapte goluri. Germania a dat o lectie magnifica de «cum imi complic viata pentru a castiga un meci de handbal». Handbalistele germane au trecut prin toate fazele: de la un handbal inexistent in prima repriza, la un joc stralucitor la inceputul celei de-a doua, trecand apoi prin alte perioade de indoieli. Germania a castigat prima sa medalie internationala din 1997", mentioneaza sursa citata.

Nationala de handbal feminin a Romaniei a fost invinsa, duminica, la Paris, dupa doua reprize de prelungiri, de reprezentativa Germaniei, cu scorul de 36-35 (11-18, 32-32), in finala mica a Campionatului Mondial, incheind competitia pe locul patru.