Taglialatela nu va mai veni la FC National

Apropo.ro / 09.03.2004, 11:15
Taglialatela nu va mai veni la FC National
Antrenorul Cosmin Olaroiu a declarat, luni, dupa întîlnirea antrenorilor pentru înființarea AAFR, ca Giuseppe Taglialatela, fostul portar al echipei AC Siena, nu va mai veni la FC Național.  "A existat o discuție cu el pentru cazul în care Cristian Munteanu ar fi plecat, însa

Antrenorul Cosmin Olaroiu a declarat, luni, dupa întîlnirea antrenorilor pentru înființarea AAFR, ca Giuseppe Taglialatela, fostul portar al echipei AC Siena, nu va mai veni la FC Național.

 „A existat o discuție cu el pentru cazul în care Cristian Munteanu ar fi plecat, însa acest transfer a cazut”, a adaugat Olaroiu.

Olaroiu a spus ca nu va renunța la FC Național. „Sînt implicat la aceasta echipa și ramîn acolo. Vom vedea în cursul zilelor urmatoare daca voi fi antrenor sau manager”, a declarat Olaroiu.

Tehnicianul echipei bancare a menționat ca este suparat pe jucatorii sai care, potrivit presei, au petrecut în baruri. „În momentul în care se va stabili care sînt cei vinovați, aceștia vor suporta consecințele. Atitudinea lor este iresponsabila”, a spus Olaroiu.

Mediafax