Taher i-a acordat „cartonasul rosu” lui Jose Peseiro

Apropo.ro / 03.10.2008, 00:04
Taher i-a acordat
Actionarul Rapidului a anuntat ca lui Jose Peseiro i-au fost suspendate toate atributiile de la clubul giulestean.

Dupa ce Rapidul a pierdut calificarea in grupelke Cupei UEFA, Fathi Taher a anuntat ca portughezului Jose Peseiro i-au fost suspendate toate atributiile din cadrul clubului giulestean.

Actionarul majoritar al Rapidului a mai precizat ca echipa va fi pregatita de o conducere interimara formata din Nae Manea si Marian Rada.

"De astazi, echipei lui Peseiro i se suspenda atributiile. Portughezul nu mai este antrenorul Rapidului. De maine , conducerea tehnica va fi asigurata de Marian Rada si Nicolae Manea. Daca Peseiro nu accepta aceasta decizie, poate sa vina zilnic la club, sa-si bea cafeaua. Suntem cu totii suparati pentru ratarea calificarii. Suporterii trebuie sa aiba rabdare, sunt de cateva luni la Rapid si nu pot face miracole. O sa incerc sa schimb tot, echipa, tot", a spus Taher la finalul meciului.

Principalul favorit la preluarea postul de antrenor principal la Rapid este Mircea Lucescu, care trece printr-o perioada dificila la Shahtior Donetsk, fiind foarte aproape de o despartire de clubul ucrainean.

Aceasta mutare ar putea fi inlesnita de George Copos, care anunta zilele trecute ca singurul tehnician care poate scoate Rapidul din criza este Mircea Lucescu.

Spune aici ce antrenor vrei la Rapid in locul lui Jose Peseiro

Imagine: Mediafax Foto

Vezi Bancul Topless al Zilei, numai pe Showbiz