Taher il doreste pe Boloni

De: Mirel Mircea / 26.03.2008, 10:31
Taher il doreste pe Boloni
Fathi Taher a lasat sa se intleaga ca, din sezonul urmator, Ladislau Boloni ar putea fi noul antrenor al echipei Rapid

Dupa ce anuntase ca Razvan Lucescu si Ioan Ovidiu Sabau sunt principalele tinte pentru postul de antrenor la Rapid, noul boss din Giulesti s-a razgandit, lasand sa se inteleaga ca Ladislau Boloni ar putea sa preia echipa din sezonul urmator.

Lui Marian Rada ii dam sansa sa ramana. Din vara, vedem. Eu nu am vorbit personal cu domnul Boloni. Cu Razvan Lucescu am vorbit la telefon”, a spus Fathi Taher in emisiunea 100% de la Realitatea TV.

Chiar daca a sps ca nu a vorbit cu Boloni, in lumea fotbalului este cunoscuta relatia de prietenie dintre Taher si actualul antrenor de la Al-Jazira.

In ceea ce priveste proaspata achizitie, Taher a afirmat ca preluat doar 58,8 la suta din actiunile SC FC Rapid SA si nu 80% asa cum se anuntase.

“Este vorba de 58,8 la suta. Dar sunt mai multe societati. Este si Griro, si Taher si domnul Toma (n.r. Constantin Toma) si altele. Initial s-a discutat de 80 la suta pentru ca George Copos vroia sa iasa din fotbal. Dar eu i-am zis ca fara el nu vin la fotbal, la Rapid. El este asociat egal cu mine. Nu o sa am eu personal mai mult decat el”, a afirmat Taher, care a adaugat ca s-a facut un audit preliminar, si ca datoriile clubului se vor cunoaste dupa efectuarea unui audit complet.

Acelasi procent il anuntase si George Copos, cu cateva ore mai devreme.

"Noi am semnat un contract, este adevarat. Dar am semnat o promisiune ferma de vanzare a peste 50 la suta, aproape 58 la suta din club. In momentul de fata Rapid apartine Holdingului Ana cu 99,9 la suta din actiuni. Finalizarea si practic preluarea de catre Atelierele Grivita a pachetului de actiuni va avea loc peste cateva luni, poate la finele campionatului. Dar asta numai si numai daca vor fi indeplinite anumite conditii", a spus Copos.

Intrebat care este suma tranzactiei cu Fathi Taher, Copos a raspuns: "Sunt date confidentiale din contract pe care nu pot sa le incalc. Dar, ce a aparut in presa, cu 40 de milioane, e o prostie, o mare prostie. E exclus sa fie vorba de atatia bani".

Trimite urari de martisor prin Free Sms!