Taher negociaza cu doi jucatori de la Steaua

Apropo.ro / 29.04.2008, 15:04
Taher negociaza cu doi jucatori de la Steaua
Fathi Taher a recunoscut ca se afla in negocieri cu doi jucatori de la formatia ros-albastra.

Fathi Taher a recunoscut ca se afla in negocieri cu doi jucatori de la formatia ros-albastra, dar nu a vrut sa dezvaluie numele acestora deoarece jucatorii se afla in tratative cu mai multe cluburi, informeaza Prosport.

Becali poate sa incerce sa cumpere jucatori de la Rapid, e liber sa incerce, dar nu inseamna si ca va reusi. La Rapid nu e vorba de bani. Daca vor pleca jucatori din Giulesti, vor pleca pentru ca nu ii mai putem tine noi, ca le expira contractul sau ca nu mai avem nevoie de ei, nu pentru a scoate bani pe ei. Gigi Becali sa isi tina banii la el, la Rapid nu ii poate da. Luam noi de la el, sunt doi jucatori de la Steaua cu care acum suntem acum in negocieri. E posibil sa ii luam. Nu pot sa va spun cine sunt cei doi. Sunt in discutie cu mai multe cluburi, nu doar cu noi”,  a declarat noul patron al Rapidului.

Aceasta declaratie vine dupa ce Marian Rada, antrenorul giulestenilor, a spus ca nu ar transfera niciun jucator de la gruparea din Bulevardul Ghencea.

Cei doi jucatori ar putea fi Vali Badea si Ionut Rada, care sunt nemultumiti de faptul ca la ultimele partide nu au intrat in vederile antrenorului Marius Lacatus.