„Taken 3: Teroare în L.A.” a debutat pe primul loc în box office-ul românesc

De: Carmen Ulian / 13.01.2015, 18:00
Lungmetrajul "Taken 3: Teroare în L.A./ Taken 3", cu Liam Neeson și Maggie Grace, a debutat pe primul loc în box office-ul românesc de weekend, cu încasări de 1.514.314, 27 lei și 79.401 spectatori.

„Taken 3: Teroare în L.A”, de Olivier Megaton, este al treilea film al seriei care îl are ca protagonist pe Liam Neeson și îl prezintă pe fostul agent Bryan Mills încercând să-și dovedească nevinovăția după ce este acuzat de comiterea unei crime la care nici măcar nu a fost martor. Mills este urmărit, iar în lupta sa cu cei ce îi vor răul se folosește de toate aptitudinile și cunoștințele pe care le are pentru a găsi adevăratul vinovat și a-și reabilita numele.

Locul al doilea în topul încasărilor din weekend în cinematografele românești i-a revenit peliculei „Hobbitul: Bătălia celor cinci oștiri/ The Hobbit: The Battle of the Five Armies”, al treilea și ultimul film din seria „Hobbitul/ The Hobbit”, cu bilete vândute în valoare de 475.401 lei. Filmul a avut 21.688 de spectatori de vineri până duminică, în cel de-al patrulea weekend de la premieră, potrivit cinemagia.ro.

Pe locul al treilea în box office-ul românesc s-a clasat „Al șaptelea fiu/ Seventh Son”, de Sergey Bodrov, cu încasări de 452.965,97 de lei de vineri până duminică. Filmul, care îi are protagoniști pe actorii Julianne Moore, Jeff Bridges, Ben Barnes și Antje Traue, a fost vizionat de 21.237 de spectatori.

Citește mai multe detalii pe Mediafax