Talentul pe care Ioana Ginghină l-a ţinut ascuns ani de zile

De: Cristiana Trifu / 29.09.2017, 14:50
Talentul pe care Ioana Ginghină l-a ţinut ascuns ani de zile
De ani buni este în lumina reflectoarelor, însă puţini ştiu că actoria nu este singura ei pasiune.

Ioana Ginghină, actriţa care o interpretează pe Geanina în serialul de la Happy Channel, ”O grămadă de caramele”, difuzat în fiecare luni şi marţi de la ora 19.00, mărturiseşte că ar putea să facă faţă cu brio unui rol într-un musical.

Cu o vastă experienţă în domeniu, Ioana Ginghină îşi doreşte să joace într-un proiect care să-i pună în valoare aptitudinile artistice. Actriţa, pe care fanii o pot urmări în fiecare luni şi marţi de la ora 19.00, în serialul “O grămadă de caramele”, la postul de televiziune Happy Channel, obişnuieşte să cânte în spectacolele de la teatru. Nu a luat lecţii de canto, ci se mândreşte cu un talent nativ care o ajută să se descurce de minune într-o astfel de ipostază.

“Mi-aş dori să joc într-un musical. Eu cânt bine şi nimeni nu ştie asta, am cântat foarte mult la teatru, cânt în spectacolele pentru copii de la Teatru Ion Creangă. Cânt şi live, nu am nici o problemă. Asta mi-aş dori să fac, ar fi ceva nou în cariera mea, să joc într-un musical.”, mărturiseşte Ioana Ginghină. 

După ce a jucat în prima telenovelă românescă, actriţă face parte din distribuţia primului serial din România filmat integral cu telefonul mobil. “Îmi place că Geanina are o putere de a trece peste toate problemele vieţii şi îşi doreşte foarte mult să se bucure de viaţă, orice ar fi! Ea a suferit foarte mult şi cu toate astea este un personaj vesel. Mi se pare aşa că este o lecţie de viaţă, să te bucuri de viaţă, să scoţi tot ce e mai bun din ea”, spune vedeta despre personajul ei.