Talismanul lui Alin Oprea este un Jaguar!

De: Dragos Tanase / 03.12.2007, 14:44
Cu ocazia zilei sale de nastere, Alin Oprea (solistul trupei Talisman) si-a facut cadou masina visurilor: un Jaguar in valoare de 50.000 de euro!

Ultimele doua saptamani au fost pline de bucurii pentru familia lui Alin Oprea, solistul trupei Talisman. Cu ocazia zilei sale de nastere, pe 20 noiembrie, Alin si-a facut cadou masina visurilor: un Jaguar in valoare de 50.000 de euro!

Mai mult, in aceeasi saptamana, mai exact pe 30 noiembrie, Alin Oprea si sotia sa, Larisa, au sarbatorit zece ani de cand s-au vazut prima data: “Pe data de 30 am aniversat zece ani de cand eu si sotia ne-am cunoscut. Povestea este frumoasa: pe 29 noiembrie, in acelasi an, 1997, am lansat melodia Atat de singur, primul nostru single, iar pe 30 am cunoscut-o pe Larisa”, povesteste Alin.

Jaguarul S-Type Luxury cu care se mandreste Alin Oprea este un automobil nou, full-option, cu tapiterie din piele si DVD.

”Am ales Jaguarul pentru ca aceasta este si marca de masini preferata de sotia mea, Larisa. Dintotdeauna mi-am dorit sa am o astfel de masina si ma bucur ca am reusit sa o obtin prin multa munca. Mie imi place ca masina sa fie puternica, dar si sigura, deoarece imi plimb copiii cu ea, iar ca artist, mi-am dorit sa fie in acelasi timp si o masina cu personalitate”, a marturisit incantat artistul.

Â