Talnar: Hategan si-a batut joc de acest meci

Apropo.ro / 17.12.2007, 11:08
Talnar: Hategan si-a batut joc de acest meci
Cornel Talnar a criticat prestatia centralului Ovidiu Hategan la partida cu FC Vaslui, precizand ca acest arbitru si-a batut joc de meci

Tehnicianul echipei Dinamo, Cornel Talnar, a criticat prestatia centralului Ovidiu Hategan la partida din deplasare cu FC Vaslui, scor 2-1, precizand ca acest arbitru a fragmentat jocul si si-a batut joc de meci.

"A fost un joc dur, intre doua echipe care si-au dorit victoria. Dupa aspectul jocului, Vasluiul nu merita victoria, dar din doua jumatati de suturi a inscris doua goluri. Pacat, pentru ca am controlat jocul in mare parte, am avut multe ocazii, dar spre final acest «dar minunat» , al carui nume nu vreau sa-l pronunt si-a intrat in rol si si-a batut joc de acest meci. Dupa ce gazdele au inscris al doilea gol, din 30-35 de minute s-au mai jucat vreo sapte pentru ca arbitrul din Arad a frangmentat jocul si a facut ce a vrut din acest meci. Nu am zis ca a favorizat echipa gazda, ci ca si-a batut joc de acest meci", a spus Talnar.

Cornel Talnar a explicat ca l-a schimbat in prima repriza pe Ropotan deoarece jucatorul risca sa primeasca al doilea cartonas galben. "L-am schimbat pe Ropotan deoarece din dorinta de a face foarte multe risca sa primeasca si al doilea galben si atunci am luat masuri de precautie", a precizat tehnicianul.

"Acest sezon lasa un gust amar pentru toata lumea"

Talnar spune ca viitorul sau la Dinamo va fi decis dupa ce se va face o analiza a situatiei echipei si a precizat ca nu stie daca acesta este un sezon compromis pentru dinamovisti, insa meciurile de pana acum "lasa un gust amar pentru toata lumea".

"Nu stiu daca voi fi schimbat, sunt problemele conducerii. Eu am venit pe banca tehnica la Dinamo sa duc la bun sfarsit acest tur de campionat. Dupa ce vor trage concluziile si in functie de felul cum am jucat cu Vasluiul se va sti si care va fi viitorul meu la Dinamo. Desigur, se vor lua in calcul si ultimele meciuri la care eu am fost pe banca tehnica. Nu stiu daca a fost un sezon compromis pentru Dinamo, dar lasa un gust amar pentru toata lumea", a spus Talnar.

Dinamo se afla pe locul 5 in clasamentul Ligii I, inregistrand 9 victorii, 5 rezultate de egalitate si 5 infrangeri.