Talnar: Mai sunt multe de pus la punct

Apropo.ro / 21.01.2008, 10:35
Talnar: Mai sunt multe de pus la punct
Cornel Talnar spune ca jucatorii dinamovisti au facut greseli in faza defensiva, apreciind ca mai sunt multe de pus la punct

Tehnicianul echipei Dinamo, Cornel Talnar, a declarat, dupa meciul amical cu Metalurgs Liepaja, scor 0-2, ca jucatorii campioanei au facut greseli in faza defensiva, apreciind ca mai sunt multe de pus la punct.

"Ma intereseaza mai putin rezultatul, am facut greseli in faza defensiva si mai sunt multe de pus la punct. Noi am pus accentul pe partea fizica si asta se vede. Am incredere ca va fi bine. M-a deranjat superficialitatea la unele faze, cum a fost cea in care Moti nu a intrat decisiv la jucatorul leton care a avut apoi o executie de exceptie si a marcat primul gol. Nu fac insa un capat de tara din asta", a declarat Talnar.

Jucatorul Gabriel Torje, care a debutat pentru Dinamo, a declarat ca ar fi bine pentru Dinamo sa si castige. "Au fost primele minute alaturi de colegi, dar o sa ne intram in ritm cu totii. Ar fi bine sa si invingem, pentru ca rezultatele pozitive ne dau moral bun. Nu ne facem probleme daca nu iese totul bine in amicale, lotul nostru e valoros si o sa vedeti asta in meciurile oficiale", a spus Torje.