Tamara Ecclestone a plătit aproape 50.000 de dolari pentru o băută cu prietenii

Apropo.ro / 31.01.2013, 11:00
Tamara Ecclestone a plătit aproape 50.000 de dolari pentru o băută cu prietenii
Tamara Ecclestone, fiica boss-ului de la F1, a consumat băutură de aproape 50.000 de dolari cu prietenii săi, într-un restaurant select din Mayfair.

Tamara Ecclestone, fiica boss-ului de la Formula 1, s-a distrat pe cinste cu prietenii săi. Atât de bine s-a simțit, încât la plecare a avut nevoie de ajutor pentru a ajunge la mașina unde o aștepta șoferul personal.

În club, tânăra în vârstă de 28 de ani a comandat 28 de sticle de șampanie Cristal și o sticlă de vodka Grey Goose. Acestora li s-au mai adăugat alte 6 sticle de băuturi fine și scumpe, plus bacșișul aferent. Toată distracția a dus la suma de 48. 324,29 de dolari.

Da ce contează nota de plată care face cât o locuință sau o mașină, atunci când ești înconjurat de cei mai buni prieteni și vrei să te distrezi.

Nu este pentru prima dată când Tamara se distrează scump. Pe contul ei de Twitter obișnuiește să posteze imagini de la diferite întruniri, unde este acompaniată de prieteni și băuturi de top.

Deși are multe milioane în conturi și un tată mult prea bogat, Tamara Ecclestone spune că nu vrea un iubit, ci se bucură cât mai mult de viața pe care o are acum, așa… singurică.