Tamara Ecclestone, una dintre cele mai bogate femei, s-a dezbrăcat pentru Playboy

De: Gabriela Voicu / 27.03.2013, 15:20
Tamara Ecclestone, una dintre cele mai bogate femei, s-a dezbrăcat pentru Playboy
Tamara Ecclestone este atât de mândră de corpul ei încât a acceptat să se dezbrace pentru numărul din luna mai al revistei Playboy.

Excentrica Tamara Ecclestone e dispusă să facă orice pentru a fi în centrul atenției si chiar a acceptat să renunțe la haine pentru numărul din luna mai al revistei Playboy.

Fiica miliardarului Bernie Ecclestone, deținătorul Formulei 1, apare într-o fotografie seminud postată pe contul de Instagram al revistei Playboy din SUA

Tamara (28 de ani) are o relatie de doar trei luni cu un tânăr numit Jay Rutland (31 de ani) și a început să-și facă planuri de nuntă. Aceasta va avea loc în vară, pe Coasta de Azur, iar costurile estimate se ridică la 22 de milioane de dolari.

Tamara Ecclestone, în Playboy

Pentru nunta cu fostul broker Jay, toți cei 300 de invitați cu ștaif vor fi aduși cu avioane private pe Coasta de Azur, vor fi cazați la Hotel du Cap, unde o noapte costă cel puțin 3.000 $, iar bucătarul angajat să gătească la nuntă este celebrul Alain Ducasse. Jennifer Lopez a fost plătită cu 3.000.000 $ pentru a-și face apariția la eveniment, iar Lionel Richie a primit 1.000.000 $.

Averea părinților Tamarei, Bernie Ecclestone și fostul model Slavica, de 4,2 miliarde de dolari, a fost pusă într-un cont special pentru ea și sora ei, ceea ce le permite satisfacerea oricăror capricii.

Potrivit unor surse, Tamara este foarte mândră de corpul ei și e fericită că va arăta asta tuturor din paginile revistei Playboy, demers pe deplin încurajat de părinții ei. Tânăra a ales ca ședința foto să fie în stilul anilor ’50.