Tamas a vrut masaj la doua noaptea (Prosport)

Apropo.ro / 15.02.2009, 11:00
Tamas a vrut masaj la doua noaptea (Prosport)
Jucatorul imprumutat de la Auxerre a incalcat aproape toate punctele Regulamentului de Ordine Interioara fixat de Mircea Rednic, scrie Prosport.

Jucatorul imprumutat de la Auxerre a incalcat aproape toate punctele Regulamentului de Ordine Interioara fixat de Mircea Rednic.

A consumat bauturi alcoolice in cantonament, s-a culcat peste ora prevazuta de stafful tehnic, si-a injurat colegii si antrenorii si nu s-a trezit in timp util pentru sedinta de pregatire de ieri-dimineata. Oricum, ar fi venit degeaba la antrenament, pentru ca Rednic luase deja o masura: l-a trimis pe Tamas la echipa secunda, pe termen nelimitat.

Totul a inceput vineri seara, cand stoperul de 25 de ani a consumat alcool, alaturi de un coechipier. Gabi a pierdut notiunea timpului si a mers la somn la ora doua dimineata, cu trei ore peste programul normal al echipei. Tamas este coleg de camera cu Ianis Zicu. Aparatorul a incercat sa adoarma, dar nu a putut din cauza unor dureri musculare. Si a decis sa-i cheme, telefonic, pe maseuri.

Terapeutii ros-albi au refuzat in continuare sa-i satisfaca dorinta, ceea ce l-a scos din minti pe jucator. A iesit din camera, pe holurile hotelului, si a inceput sa strige catre maseuri: „Va e frica de Rednic, de «strambul» ala? Lasa ca nu stau chiar asa lucrurile”.
A fost clipa in care, trezit din somn, Claudiu Niculescu a iesit din camera pentru a-l potoli pe Tamas. Fara succes, pentru ca fundasul lui Dinamo l-a injurat pe atacant. Apoi, lucrurile s-au mai potolit, iar toata lumea a mers la culcare.

Â