Tânăr din Jilava, audiat după ce a agresat o bătrână învârtind-o ca pe o elice

De: Mia Nicolescu / 05.04.2014, 14:38
Tânăr din Jilava, audiat după ce a agresat o bătrână învârtind-o ca pe o elice
Un tânăr din Jilava, căutat de polițiști după ce pe site-ul cotidianului Daily Mail au fost publicate imagini în care acesta agresează o bătrână, ținând-o de guler și învârtind-o ca pe o elice, a fost dus sâmbătă la audieri.

Publicația Daily Mail a postat vineri o înregistrare cu un tânăr care se distrează copios în timp ce apucă o bătrână de gulerul halatului și o învârte, imitând astfel o elice.

Incidentul are loc în mijlocul străzii, de față fiind mai mulți bărbați.

Jurnaliștii britanici notează, despre această agresiune, că are ca protagoniști „huligani români beți”, victima fiind „o pensionară care țipă, terorizată”.

Tânărul din Jilava a fost găsit de polițiști și dus la audieri, alături de cei patru prieteni ai săi care au asistat la agresiune, au declarat, pentru Mediafax, reprezentanții IPJ Ilfov. 

Reprezentanții Inspectoratului Județean de Poliție (IPJ) Ilfov au precizat că nu a fost depusă nicio plângere în acest caz, demersurile de a-l găsi pe tânăr fiind pornite în urma unei autosesizări.

„Tânărul nu a fost încă identificat. Cercetările au fost demarate în urma unei autosesizări de ieri (vineri – n. r.), când ne-a fost prezentat materialul video respectiv. Nu a fost depusă nicio plângere în urma acestui incident”, a declarat, pentru Mediafax, purtătorul de cuvânt al IPJ Ilfov, Claudia Burada.

În cazul în care nu va fi depusă nicio plângere împotriva tânărului, acesta va fi sancționat doar contravențional, a precizat Burada.