Tânăra care a făcut carieră ca model masculin

Apropo.ro / 07.02.2015, 15:00
După ce și-a tuns podoaba capilară, o blondă senzuală a făcut ravagii în industria modei ca model masculin.

Este greu să fii un model profesionist într-o industrie competitivă precum moda. Elliott Sailors, 33 de ani, s-a reinventat pentru a atrage atenția: s-a tuns scurt, în stil masculin și și-a ascuns sânii.

Elliott a fost inspirată de Casey Legler, model la agenția Ford, care a fost și prima femeie ce a prezentat lenjerie intimă masculină. Modelul feminin a făcut acest pas pentru a nu ieși din industrie, așa cum se întâmplă de obicei. Cele „bătrâne” sunt deseori înlocuite cu tinere pe podiumurile internaționale.

model

„Bărbații nu au nevoie de un look cât mai tineresc, cum se întâmplă în cazul femeilor, așa că voi mai lucra o perioadă”, spune Sailors.

model

La începutul carierei sale, Elliott își făcea probleme că are trăsături masculine și că va pierde multe contracte din această cauză. Iată că acum are numai de câștigat. „Am o structură a feței care îmi permite acest schimb, fruntea lată, sprâncene cu personalitate. Unii bărbați ar putea fi invidioși. Glumesc!”, spune modelul care nu-și trădează sexul nici măcar prin numele pe care îl poartă.