Tânără din Fierbinți, violată de fostul și actualul iubit

De: Mia Nicolescu / 16.08.2012, 07:17
Tânără din Fierbinți, violată de fostul și actualul iubit
O tânără de doar 21 de ani din localitatea Fierbinți a fost violată de doi iubiți, după ce fostul i-a arătat actualului iubit un filmuleț compromițător cu ea.

Din gelozie sau din dorința de a se răzbuna, Dragoș S. (20), fostul iubit al Violetei, i-a arătat lui Robert A., actualul iubit al fetei, un filmuleț compromițător cu aceasta, pe care îl avea pe telefon. Când a aflat cele întâmplate, tânăra din localitatea Fierbinți i-a reproșat fostului faptele, dar în schimbul scuzelor, a fost lovită și violată pe un câmp.

M-am dus la el să îi cer socoteală. Eu l-am lovit și el mi-a întors palma. Am vrut să plec acasă, dar el a venit după mine. Cu el era și actualul meu prieten care a venit cu el după mine. M-au băgat într-o mașină și m-au dus pe un câmp de la marginea Fierbinți-ului unde m-au forțat cu rândul. M-au făcut în toate felurile și și-au bătut joc de mine. Nu mi-am imaginat niciodată să trec prin așa ceva. Nici nu știu cum o să pot să uit vreodată ce mi-au făcut nenorociții”, a povestit Violeta printre suspine, vizibil afectată de cele întâmplate.

Violeta a depus plângere împotriva celor doi și urmează să primească certificat de la IML.