Tancul alb

Apropo.ro / 01.08.2007, 15:37
Tancul alb
Daca v-ați închipuit ca Range Rover Sport este sufucient de agresiv, tunerul german Hamann va contrazice:Range Rover Conqueror. Tunerul german a adus un upgrade de putere atât motorului V8 de 4,4 litri pe benzina, cât și celui V6 de 2,7 litri diesel. Astfel, puterea celor doua

Daca v-ați închipuit ca Range Rover Sport este sufucient de agresiv, tunerul german Hamann va contrazice:Range Rover Conqueror.

Tunerul german a adus un upgrade de putere atât motorului V8 de 4,4 litri pe benzina, cât și celui V6 de 2,7 litri diesel. Astfel, puterea celor doua motorizari este dupa cum urmeaza: 475 CP pentru motorul pe benzina și 225 CP pentru cel diesel.

Pentru a opri monstrul, tunerul a echipat sistemul de frânare cu discuri de frâna de 380 mm, fiind cu 43 de mm, în diametru, mai mari decât cele de serie și etriere cu 8 pistonașe pe fața. Cele doua varinate de motorizare au primit pe lânga surplusul de putere, modificari estetice atât la interior, cât și la exterior.

Kitul Conqueror presupune spoilere fața/spate redesenate, având un look mult mai agresiv. Lațimea mașinii a fost marita prin bosaje foarte mari ale aripilor, acestea fiind necesare pentru a face loc jantelor de 23″, iar caroseria a fost vopsita în alb. Interiorul este garnisit cu piele, deasemenea alba, tetiere fața inscripționate cu logo-ul Hamann și pedalier din aluminiu.

Promotor.ro

Tags: