Tania Budi şi Botezatu, vacanţă de lux împreună! Imagini în exclusivitate

De: Nicoleta Nicolae / 23.04.2016, 06:00



Tania Budi şi Botezatu, vacanţă de lux împreună! Imagini în exclusivitate
Sâmbătă, pe Prima TV, puteţi vedea imagini în exclusivitate din Antalya cu Cătălin Botezatu în vacanţă cu Tania Budi. Emisiunea All Inclusive îţi dă toate ponturile pentru o vacanţă de milionar cu preţuri pe care ţi le permiţi.


Turcia este destinaţia de vacanţă în care Cătălin Botezatu revine de fiecare dată cu aceeaşi plăcere. În mini vacanţa din Belek, Antalya, în care a fost recent, designerul a luat cu el şi cea mai bună prietenă, frumoasa Tania Budi.
 
Elicoptere, lux, restaurante exclusiviste, plaje private şi terenuri de golf de cupă mondială. Toate acestea într-un loc pe care Cătălin Botezatu îl recomandă cu toată încrederea: “Sunt foarte multe destinaţii apropiate sufletului meu dar Antalya şi Regnum, bine, alături de alte multe hoteluri din această zonă, sunt foarte apropiate mie pentru că înseamnă pentru mine foarte mult confort, sunt poate cele mai frumoase, pentru cine nu ştie, şi chiar, e un paradox, în Turcia sunt cele mai luxoase şi cele mai frumoase hoteluri, atenţie, cu cele mai bune servicii. Chiar dacă acum, tot felul de mici atentate au zguduit puţin liniştea acestei ţări, să ştiţi că este o ţară foarte sigură. E un litoral foarte sigur. Asta nu înseamnă că dacă la Paris, Londra sau în altă parte se întâmplă ceva, pentru că se poate întâmpla oricum, să nu mai recomanzi Turcia ca fiind o ţară sigură. Asta mi se pare o mare, mare tâmpenie.”
Cătălin Botezatu a stat în hotelul care a găzduit cei mai importanţi preşedinţi de stat: “Eu chiar stau în suita în care a stat Angela Merkel.”