Tania Budi, „vinovată” de despărțirea Biancăi de Adrian Cristea

Apropo.ro / 23.08.2012, 12:00
Tania Budi,
Bianca Drăgușanu i-a surprins pe Adrian Cristea și Tania Budi într-un moment de intimitate, în apartamentul fotbalistului.

Dacă Bianca Drăgușanu nu a dorit să dea detalii despre despărțirea ei de Adrian Cristea, paparazzi au aflat motivul separării lor.

Drăgușanu l-a surprins pe „Prințul” ei cu Tania Budi, în pat, exact când se așteptau mai puțin.

După ce și-a internat tatăl într-un spital din Cluj, Bianca a revenit la București și s-a oprit direct la apartamentul fotbalistului. Acolo, Adrian își făcea „antrenamentele” cu Tania Budi. Drăgușanu a ieșit imediat din casă, fără să mai privească înapoi.

Se pare că în viața amoroasă a lui Cristea a mai avut loc o domnișoară, pe numele ei Roxana Papas.

Pentru a uita de probleme, Bianca Drăgușanu a acceptat să facă parte din echipa „Serviți vă rog” de la ProTV și s-a mutat în casa unei prietene.

O cunosc pe Tania Budi, am vorbit cu ea de câteva ori, și crede-mă că nu e genul de femeie cu care să ai doar o aventură. Nu vreau să fie niște femei nevinovate un motiv al despărțirii mele. Motivul despărțirii mele nu este o femeie. Niciodată nu o să vorbesc despre viața mea intimă. A fost o despărțire între doi oameni și atât. Cât despre Bianca, nu vreau să mai comentez nimic„, a spus Adrian Cristea.