Tapinarii au turneu Anti Valentine”s Day cu „7 Pacate Rascumparate”

De: Dragos Tanase / 23.01.2008, 16:30
Adi Tanase a spus, in exclusivitate pentru Apropo.ro, ca trupa Tapinarii "va dura la plus infinit". Ei lanseaza al 7-lea album din cariera.

Trupa Tapinarii promite sa isi rascumpere cele 7 pacate declarate prin lansarea celui de-al 7-lea album, in al 7-lea an de existenta a trupei.

Adrian Tanase si Cosmin Covei se considera maniosi, lacomi, lenesi, invidiosi, pofticiosi, mandri si cad mai mereu in ispita

Dar anul acesta, de Valentine’s Day, isi vor “spala” din pacate prin cel mai lung, cel mai lucrat, cel mai orchestrat si cel mai filosofic album al lor.

Tocmai de aceea, poate ca ar fi trebuit sa se numeasca “Cel mai”, dar discul se va intitula sugestiv “7 Pacate Rascumparate”.

Intrebat cat timp va mai fi "tapinar", Adi Tanase si-a linistit fanii declarand, in exclusivitate pentru Apropo.ro, ca proiectul Tapinarii “va dura la plus infinit”. “Si dupa ce murim, o sa va bantuim”, promite artisul.

Cat despre pacate, este convins ca “toti oamenii au pacate”. “Eu sunt nervos si lenes, dar sunt fericit”, spune el.

Noul material contine 23 de track-uri, 7 momente de stand-up scrise de Cosmin Covei, 2 scenete, 14 melodii compuse si scrise de Adrian Tanase, dintre care 7 orchestrate electric si 7 acustic.

Cei doi artisti au colaborat cu Mihnea Blidariu, de la trupa “Luna Amara” (trompeta), Ganea Alexandru Marian, zis si Andu, Ionut Ivana de la “trupa “SeMnE” la chitara electrica si bass si cu Vali Stancu, la clape si tobe-sampling digital.

Lansarea albumului va fi marcata de un turneu Anti Valentine’s Day, care va avea loc in perioada 12-15 februarie in urmatoarele locatii:

Brasov – 12 feb 2008 – Club Scena
Cluj – 13 feb 2008 – Club Janis
Bucuresti – 14 feb 2008 – ClubA
Constanta – 15 feb 2008 – Club Doors

Conceptul de Anti Valentine’s Day este strict legat de nemultumirea celor doi fata de comercializarea aberanta a iubirii, “Tapinarii” oferind o alternativa la manifestarile de gen din 14 februarie.