Țara în care cine nu are o adresă de email este amendat

De: Marian Andrei / 03.03.2014, 12:00
Țara în care cine nu are o adresă de email este amendat
Toți contribuabilii din Grecia trebuie să transmită până în luna mai o adresă validă de email Ministerului de Finanțe, care va fi utilizată pentru transmiterea de notificări, urmând ca cei care nu respectă cererea să fi amendați cu cel puțin 100 de euro.

Ministerul de Finanțe va lansa în luna mai un nou serviciu de informare a cetățenilor prin intermediul emailului, parte a unei campanii îndelungate a statului elen de combatere a evaziunii.

Horoscop 2014 – Vezi ce prevăd astrele pentru zodia ta în 2014!

Cerința autorităților elene îi vizează pe toți plătitorii de taxe, inclusiv bătrânii, care s-ar putea să nu știe să utilizeze sau să nu aibă acces la un computer, precum și contribuabili fără conexiune la internet sau care locuiesc în zone rurale ori izolate, potrivit portalului elen GreekReporter.

Ministerul va utiliza noul serviciu pentru a informa cetățenii despre toate problemele legate de plata taxelor, precum amenzi, taxe suplimentare, datorii și altele.

Oficialii eleni speră ca noul program să ajute la optimizarea plății taxelor, limitarea birocrației, combaterea evaziunii și să rezolve problema notificărilor netransmise la timp.