Tara Reid a cerut o camera de hotel separata pentru pantofii ei

Apropo.ro / 30.08.2005, 16:41
Tara Reid a cerut o camera de hotel separata pentru pantofii ei
Actrița Tara Reid a uimit personalul unui hotel londonez, când a cerut sa i se dea o camera în plus pentru colecția, din ce în ce mai mare, de pantofi, relateaza Femalefirst Online. Reid, care se afla în Europa pentru a filma la viitorul sau reality show, "Wild on Tara", a


Actrița Tara Reid a uimit personalul unui hotel londonez, când a cerut sa i se dea o camera în plus pentru colecția, din ce în ce mai mare, de pantofi, relateaza Femalefirst Online.

Reid, care se afla în Europa pentru a filma la viitorul sau reality show, „Wild on Tara”, a ajuns la hotelul londonez Baglioni, împreuna cu Paris Hilton.

„Actrița s-a cazat într-unul dintre cele mai scumpe apartamente ale hotelului nostru, care costa aproximativ trei mii de euro pe noapte, dar a cerut o camera în plus pentru a-și pune toți pantofii. (…) A fost foarte bizar. Ea a declarat ca a strâns toți acești pantofi din calatoriile ei prin Europa, dar de ce trebuie neaparat sa îi țina separat ramâne un mister”, a declarat o sursa din interiorul hotelului.

Tara Reid este cunoscuta pentru rolul ei din „American Pie”.

Mediafax