Tara şi Spankers lansează single-ul şi videoclipul “Dreaming”

De: Nicoleta Nicolae / 12.05.2015, 18:00
Tara şi Spankers lansează single-ul şi videoclipul “Dreaming”
Dacă până acum ne-a obişnuit cu featuring-uri cu artişti români, Tara, una dintre cele mai sexy apariţii din showbiz, colaborează cu trupa italiană Spankers pentru o nouă piesă cu versuri în limba engleză - “Dreaming”.

Single-ul “Dreaming” este compus de către membrii trupei Spankers (Paolo Ortelli şi Luke Degree), iar videoclipul este regizat de către Florin Botea şi a fost filmat în Florenţa şi Veneţia. 


 
“Iarna trecută am susţinut foarte multe concerte în Italia şi am fost primită foarte bine, aşa că am acceptat cu plăcere invitaţia băieţilor de la Spankers de a compune o piesă pe care să o cântăm împreună. Am filmat videoclipul în Italia şi am ales să lucrez cu Florin Botea, cu care am mai colaborat şi pentru alte videoclipuri. Sper ca fanilor mei să le placă produsul final”, a declarat Tara.
 
Italienii de la Spankers au devenit celebri odată cu lansarea single-ului “Sex on the beach”, care a ocupat prima poziţie în topurile din Japonia, Cehia, Israel şi Coreea de Sud, şi care a fost utilizat în serialul “CSI: Miami”.