Taraful de la Clejani vine la masa jurizării ,,Chefi la cuţite”

De: Cristiana Trifu / 07.11.2017, 13:38
Taraful de la Clejani vine la masa jurizării ,,Chefi la cuţite”
O nouă rundă de confruntări găseşte echipele foarte determinate să nu mai piardă niciun coechipier şi să înşire pe bandă preparate cât mai savuroase, demne de votul celor care vor degusta

În seara aceasta de la ora 20:00, taraful de la Clejani va stabili care dintre echipele chefilor Bontea, Dumitrescu sau Scărlătescu va fi câştigătoare în cea de-a patra confruntare pe echipe. Degustarea se va face în ritm de note muzicale, iar voia bună şi cântecele nu vor lipsi din meniu.

Cloşurile misterioase şi tragerea la sorţi vor impune atât preparatele ce vor sta la baza farfuriilor finale, cât şi timpul de gătit, care de această dată va fi diferit. În funcţie de preparatul care li se atribuie, bucătarii vor avea la dispoziţie fie 60, fie 70 de minute, iar echipa care va alege îşi poate pune în aplicare strategia de joc pentru a-i pune în dificultate pe adversari. Deşi au rămas în trei oameni, concurenţii din ,,portocala mecanică” nu par să îşi fi pierdut optimismul şi cred că pot rescrie istoria, chiar dacă se află în minoritate: ,,sper din tot sufletul să fim uniţi, să arătăm că se poate”, declară bucătarii conduşi de chef Dumitrescu.

La bancul de lucru alăturat, echipa verde, învingătoare detaşată în confruntarea de aseară, are cel mai bun moral şi îşi doreşte ca şi în proba ce urmează să ofere competiţiei o lecţie ,,ca la Paris”. Nici echipa mov a lui chef Scărlătescu nu lasă armele jos, dar primele neînţelegeri între concurenţi au stârnit o tensiune pe care fiecare va începe să o resimtă: ,,nimeni nu are nimic personal, dar cred că stresul şi oboseala încep să se adune”.

În această seară urmează o bătălie epică, iar degustătorii aşteaptă ca farfuriile să respecte standardul ridicat de gust şi savoare cu care concurenţii au obişnuit până acum. Cele trei echipe vor fi nevoite să anticipeze dorinţele celor de la masa de jurizare şi să pregătească preparate care să îi impresioneze. Ce părere vor avea cei din Taraful de la Clejani despre meniul gătit de cele trei echipe, cum vor vota şi cine va câştiga proba rămâne de văzut diseară la ,,Chefi la cuţite”, de la ora 20:00.