Țarani din Spania și laptoape maneliste

Apropo.ro / 10.04.2006, 13:23
Țarani din Spania și laptoape maneliste
HASTA LA VISTA, BABY! Adrian Tudor Incredibil! Adrian Tudor, un roman plecat în Spania, și-a tras un Audi A6 și vrea sa-și asigure "prietenii" din Romania ca nu o duce chiar așa de rau. Asta pentru ca are o mașina cu "șase trepte, clima bizonica,

HASTA LA VISTA, BABY!
Adrian Tudor

Incredibil! Adrian Tudor, un roman plecat în Spania, și-a tras un Audi A6 și vrea sa-și asigure „prietenii” din Romania ca nu o duce chiar așa de rau. Asta pentru ca are o mașina cu „șase trepte, clima bizonica, Audi concert, volan din piele și toate cele”, un adevarat „Audi A Seis”, de „patrujdemii de euro”. Dar, vai, ce se întampla, senor Adrian Tudor? Deja au aparut replici pe net în care țaranul e pus la punct de baieți deștepți.

TALK TO THE HAND
Preotului din Suceava

Un preot a venit tocmai din Suceava ca sa susțina echipa Steaua la meciul decisiv cu Rapid. Așa ca și-a pregatit crucea, Biblia și sutana, s-a așezat în genunchi și a început sa se roage la Bunul Dumnezeu ca visul lui Gigi Becali sa se îndeplineasca, iar Steaua sa se califice în finala. Saracu’ popa, o fi el microbist, dar noi credem ca mai degraba își dorește ceva „marunțiș”pentru o noua biserica.

I”LL BE BACK
Vali Vijelie

Dupa ce și-a facut toata familia vedeta de televiziune, manelistul Vali Vijelie a lansat un videoclip de toata frumusețea: tras la costum, cu un telefon mobil ultimul tip alaturi, cu laptop-ul în fața și cu o gagica mișto; mai era un manelist pe acolo, ca era vorba probabil tot de „femeia perversa” și „barbatul înșelat”. Nu asta ne-a mirat. Ci cum, domle’, a reușit Vali Vijelie sa deschida laptop-ul?

Afla colecția întreaga de perle din televiziune numai din

Tags: