Târg de Dulciuri de Moș Nicolae, la Sala Palatului din Capitală

De: Carmen Ulian / 06.12.2014, 14:00
Târg de Dulciuri de Moș Nicolae, la Sala Palatului din Capitală
În acest weekend, de Moș Nicolae, la Sala Palatului are loc Târgul de Dulciuri Project Expo 2014.

În perioada 5-7 decembrie 2014, chiar în week-endul Sfântului Nicolae, vă invităm să vă delectați simțurile, mai ales papilele gustative, cu dulciuri și delicatese din toată lumea. Vor fi prezenți atât producători și distribuitori de ciocolată sau snacksuri, cât și mari cofetari și bucătari din România și nu numai.

„Se simțea nevoia unui astfel de eveniment în piața din România. Va fi singurul târg de profil din România organizat la acest nivel. Nu vorbim despre acel tip de evenimente care se organizează în piețe sau parcuri, ci de un eveniment profesionist care va atrage inclusiv participanți din străinătate sau mări producători de dulciuri și delicatese”, spune Sorin Sararu, managing partner al Project Expo.

În cadrul evenimentului veți avea ocazia să învățați rețete speciale de prăjituri de la specialiști în domeniu. Nu în ultimul rând veți putea alege cel mai potrivit dar pe care să îl lăsați în cizmulițele celor mici, în noaptea Sfântului Nicolae.

Conform unei statististici realizate de către compania Concept Marketing&Vânzări, nu doar copiii sunt înnebuniți după dulciuri; 46% dintre români considera dulciurile o plăcere, dar și un substitut pentru mâncare, iar 86% dintre adulții din mediul urban cumpăra dulciuri, peste 50.000 de tone de dulciuri fiind vândute anual în România.

Târgul de Dulciuri Project Expo va avea loc în foaierul Sălii Palatului din București, în perioada 5-7 decembrie 2014.