Târg de fashion Detox+Market 13 – Berlin meets Bucharest

De: Cristiana Trifu / 24.09.2018, 14:26
Târg de fashion Detox+Market 13 - Berlin meets Bucharest
Între 29-30 septembrie 2018, de la 10.00, în incinta spaţiului multicultural Dalles GO, Detox+Market dă startul celei de-a treisprezecea ediţii de toamnă a târgului de fashion cu tema Detox+Market 13 - Berlin meets Bucharest.

Ediţia din această toamnă Detox+Market 13 – Berlin meets Bucharest este dedicată fuziunii între două culturi versatile, Bucureşti via Berlin, care fac o treabă excelentă când vine vorba de sustenabilitate, filosofie slow-fashion, artă şi petreceri.

“Detox+Market este un happening care militează împotriva garderobei doldora, preţurilor gonflate şi a mentalităţii de hoarder, strângătorul compulsiv din fiecare dintre noi. Ne concentrăm să aducem la fiecare ediţie branduri româneşti care nu vin cu preţurile de showroom, dar şi piese din colecţiile personale, atât ale designerilor, cât şi ale unor fete foarte faine şi cu o garderobă de admirat din categoria fabulous entrepreneurs”, Carina Călin, fondator Detox+Market.

Ce găsim la această ediţie?

Shop my wardrobe: Ovidiu Buta, Joaquin Bonilla, Răzvan Ciobanu, Karoline Herr (former beauty editor Harper’s Bazaar Germania).
Cei mai hot designeri ai momentului: Pletzinger (Berlin), LA88 (Moscova), Babaluna, Atelierul de porţelan, Abraham, Aranjat by Anne, Belmonton, Bon Bijou, Contemporia, Csilla Tulogy, Efemere, Electra store, Henotique, Kan, Lama Atelier, Loot Forever, Nico Carp, Ousiai, Şoseta 3, Foldedandco, Luiza Teodorescu, AEP jewelry, Stephanie Boutique, Dragoş Constantin, Alexandra Nacu.
Parfumerie de nişă: Rosa Mundi, Rose et Marius.
Beauty: Wild Olive African Artisans, Bloom cosmetics (Korea).
Rarităţi şi comori vintage pentru treasure hunters: Unashuna, Lady Vintage, Vintage Bazar, Italian Vintage.
Cei mai cool sneakers: Sneaker Industry.
Food & Drinks & More: Cold Brew Cocktails, Urban Monkey, frufru.

Mai mult, mai asumat, mai real, mai viu, Detox+Market promovează curajul de a renunţa la lucruri din garderobă sau la idei care ne blochează, de a schimba obiceiuri, de a vedea lucrurile, designul, dar şi muzica dintr-o altă perspectivă. Curajul de a vrea să înţelegem că designul trebuie să aibă nu doar un scop, dar o misiune clară, ca orice alt serviciu pe care alegem să îl prestăm. Una dintre aceste misiuni este trecerea de la o producţie industrială la o societate durabilă, în care ideile trebuie să fie peste obiecte şi actiunile peste veşnica artă a conversaţiei.

Detoxifierea garderobei este un prim pas către schimbare. Înţelegerea designului şi decodificarea limbajului de consum în masă în unul mai conştient este alt pas. Curajul şi disciplina sunt ceilalţi paşi.
Curator de ediţie: Ovidiu Buta.
 
Vă invităm la Detox+Market 13 – Berlin meets Bucharest, între 29-30 septembrie 2018, la Dalles GO.