Târg de Sfântul Nicolae la Muzeul Taranului Român

Apropo.ro / 29.11.2006, 09:33
Târg de Sfântul Nicolae la Muzeul Taranului Român
Un târg organizat cu ocazia zilei de Sfântul Nicolae va avea loc în zilele de 1, 2 si 3 decembrie, la Muzeul Taranului Român, la eveniment urmând sa participe aproximativ 140 de mesteri din toata tara. Potrivit MTR, la târg vor fi expuse obiecte realizate de mesterii populari, dar

Un târg organizat cu ocazia zilei de Sfântul Nicolae va avea loc în zilele de 1, 2 si 3 decembrie, la Muzeul Taranului Român, la eveniment urmând sa participe aproximativ 140 de mesteri din toata tara.

Potrivit MTR, la târg vor fi expuse obiecte realizate de mesterii populari, dar si lucrari ale copiilor care au participat la atelierele de creativitate organizate de muzeu.

La târg va fi prezentata si o expozitie de masti traditionale si se vor pune spre vânzare bucate si bauturi din Maramures, Bistrita, Mures, Teleorman si Harghita.

De asemenea, cei mici vor putea asculta basme si legende populare istorisite de Gabriela Cristea si Sergiu Flesner.

Pe lânga aceste evenimente, în cadrul târgului de Sfântul Nicolae vor mai avea loc si lansarile cartilor „Între patrii” si „Martor 10”.

Târgul va fi deschis între orele 10.00 si 18.00, iar un bilet de intrare la eveniment va avea pretul întreg de 4 lei, respectiv 2 lei pentru elevi, studenti si pensionari.

Mediafax