„Târgul cadourilor de Paște”, în ajunul Floriilor

De: Dragos Tanase / 30.03.2015, 16:00
Cum sărbătoarea Floriilor și cea a Paștelui bate la ușă, iar toată lumea vă cauta soluții inspirate de daruri pentru cei cu nume de flori dar și pentru Iepuraș, "Târgul cadourilor de Paște" de la Sala Dalles, din perioada 2 - 11 aprilie, reprezintă cea mai potrivită alegere.

De la cafea și ceaiuri aromate, delicatese și confiserie și până la bijuterii din argint și pietre semiprețioase sau bijuterii de autor, fiecare vizitator al Târgului cadourilor de Paște de la Sala Dalles va găsi câte un dar pentru cei dragi. Obiecte din ceramică și lemn pictat, precum și alte produse handmade vor fi expuse la standul artiștilor plastici.

Produsele apicole și terapeutice, dar și cosmeticele și produsele de make-up bio vor face parte din oferta adresată celor care au permanent în vedere ideea de viață sănătoasă.

Îmbrăcați în straie de sărbătoare, meșterii populari invitați la „Târgul cadourilor de Paște” vor împărtăși vizitatorilor din tainele încondeierii ouălor și a picturii icoanelor, cioplitului lemnului și confecționării de podoabe și vor putea fi urmăriți la lucru.

Decorațiunile și cadourile inedite prezentate la „Târgul cadourilor de Paște” de la Sala Dalles. articolele de îmbrăcăminte și accesoriile vor putea satisface cu siguranță și cele mai pretențioase gusturi. Nici cei mici nu vor fi neglijați astfel ca jucării dintre cele mai variate pot fi alese pentru a umple tolba Iepurașului de Paște.

La „Târgul cadourilor de Paște” vă veți întâlni și cu invitați speciali. Anca Alungulesei îi va învăța pe cei prezenți că „sănătatea se învață”, în cadrul atelierelor de gătit Rawcoco, care va avea loc sâmbătă, 4 aprilie, de la ora 14.00.

„Vă aștept sâmbătă să vă arăt cum puteți să vă faceți acasă cozonac raw vegan în doar 20 de minute! Fără foc, fără zahăr, fără faina dar cu gust! Este știut deja că, în perioada sărbătorilor, mulți dintre noi se plâng de faptul că se îngrașă. Și pe bună dreptate, deoarece masa este extrem de îmbelșugată, abundă în fripturi, maioneze și, bineînțeles cozonac. Zahărul, faina albă și drojdia din cozonac sunt  cei care ne îngrașă. Astfel, în loc să petrecem sărbătorile  liniștite alături de cei dragi, vom fi stresați, că ne vom îngrășa. În afară de asta, acesta varianta de cozonac pe care o voi prepara poate fi consumată atât de persoanele care suferă de diabet, dar și de către cei care au diverse intolerante (lactoză sau gluten). Dacă sunteți curioși să vedeți, dar să și gustați, vă aștept sâmbătă, 4 aprilie, la ora 14.00, la Sala Dalles. Participații vor fi înscriși automat la o tombolă și vor primi din partea noastră o cutie plină cu surpize dulci, direct de la RawCoco, prima cofetarie-ceainarie raw vegană din România”, declară Anca Alungulesei.

Anca Alungulesei

 Însă aceasta nu este tot – adulții și copiii care vor merge la Sala Dalles în perioada 2 – 11 aprilie vor putea participa la o serie de ateliere în cadrul cărora vor învăța  să picteze ceramică, să facă modelaj în lut, să cioplească lemnul, sau să încondeieze ouăle pentru masa festivă de Paște.

 „Târgul cadourilor de Paște” (https://www.facebook.com/sala.dalles) de la Sala Dalles poate fi vizitat în perioada 2 – 11 aprilie, între orele 10.00 – 20.00. Intrarea este liberă!